StyllieS Blog

Ingericht verkoopt sneller

Annelies

Vastgoedstyling

23 jan, 2016

Kopers kunnen zichzelf sneller zien wonen in een sfeervol ingericht huis, dan in een kil en leeg huis. Heb je een leegstaande of modelwoning te koop? Richt dat huis dan neutraal en sfeervol in. Zo zijn afmetingen van de ruimtes beter in te schatten. Bovendien kunnen kopers sneller hun eigen meubels in jouw woning visualiseren. Prijs je huis dus niet leeg te koop aan!

Meubels huren-zo werkt dat!

Uiteraard hoef je niet zelf meubels bij elkaar te gaan sprokkelen om je woning mee in te richten. Je kunt een volledige inrichting inclusief accessoires huren. Dat kunnen echte meubels zijn of meubels van karton.

De vastgoedstylist bekijkt samen met jou welke stijl van interieur het beste past bij de woning. Belangrijke factoren om de stijl van het interieur te bepalen zijn de doelgroep, de stijl van de woning zelf en de afwerking van vloeren en wanden.

Binnen 5 tot 10 werkdagen wordt de inrichting geleverd. Een gecertificeerde vastgoedstylist zorgt voor de styling. Zo hoef je niet zelf aan de slag om meubels voor jouw leegstaande woning bij elkaar te verzamelen.

En zodra de woning verkocht is, halen we alle meubels en decoratie weer op!

Gerelateerde Artikels